Předmět Autor Datum
Formát HDD...
pme 16.07.2010 19:25
pme
Nijak (po tom "odobrati" by totiz nefungovalo nic). Windows mozes preinstalovat, u novsich notebooko…
MM.. 16.07.2010 19:29
MM..
Co tě vede k tomu, abys "odebíral" Windows Vista? Chceš mít na notebooku jiný systém? Jaký? Proč? Má…
nononot 17.07.2010 11:52
nononot
Kvuli internetu nefunguje mi tak jak by mel mel by fungovat 100MB za sekundu ale neni tomu tak čekam…
Mikyaz 17.07.2010 15:12
Mikyaz
A uz si skusil vymenit ten LAN kabel jak som ti vtedy pisal? Napriklad. Problem moze byt aj v kabela… poslední
MM.. 17.07.2010 15:26
MM..

Nijak (po tom "odobrati" by totiz nefungovalo nic).
Windows mozes preinstalovat, u novsich notebookov je idealne pouzit vstavanu funkciu recovery (obnovy) Windows. V navode mas napisane co mas mackat aby sa to obnovilo na vyrobny (factory) stav. Predtym si zalohuj svoje data mimo notebook (DVD-R, externy HDD, apod)

Co tě vede k tomu, abys "odebíral" Windows Vista? Chceš mít na notebooku jiný systém? Jaký? Proč? Máš pro jiný systém ovladače( drivery)? O jaký notebook se jedná? Chceš, v případě, že budeš měnit operační systém, aby byl legální, nebo je ti to jedno?

Kvuli internetu nefunguje mi tak jak by mel mel by fungovat 100MB za sekundu ale neni tomu tak čekam třeba 3 minuty než to načte stranku když neco chci stahnout tak to maximalne stahuje 14kb/s v upc mi řekly že chyba je na me strane že u nich je vše v pořadku mam Procesor turion 64x2 1GB sitovku 3GB pamet ram tak by to melo fungovat jenže nefunguje:-(

A uz si skusil vymenit ten LAN kabel jak som ti vtedy pisal? Napriklad. Problem moze byt aj v kabelazi toho UPC, jasne ze tetka ta najprv odbije ze "u nich je vsetko v poriadku" co ale tetka vediet nemoze ptz tetka telefonistka nema o tom ani paru a je tam len na dvihanie telefonu a opakovanie textu "u nas je vsetko v poriadku" :).
Skus tam pripojit iny PC ked bude mat stejny problem tak volat na UPC - v tom pripade je vadne pripojenie/kabelaz. To je najjednoduchsi test.

Windows staci nanovo nainstalovat (u notebooku pouzit vstavane recovery), nic nepotrebujes "odinstalovat".

P.S. 100MB za sekundu to nepojde nikdy (tolko pojde len lokalna LAN, a nie stahovanie). Ale 14kB/s je samozrejme malo, je tam niekde problem v pripojeni. Alebo sa pripajas cez nejaky proxy/anonymizer apod. Skusit si skontrolovat nastavenia prehliadaca (IE), ci nemas nastavene nejake proxy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru