Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako spojazdniť wi-fi router Linksys WRT54GH

Zdravím
Mohol by mi niekto dať podrobný návod ako by som mohol spojazdniť wi-fi router Linksys Wrieless-G Home Router with SpeedBurst WRT54GH ? Mám ho totižto doma už viac ako 3 mesiace a neviem si z ním rady a je to dosť blbé že máme len 1 kábel zo strechy a doma máme 3 notebooky a 2 počítače, takže sa skoro "bijeme" :D o internet. Našiel som jeden návod: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WRT54G_v4_Ins tallation_Tutorial ale tam je len typ WRT54G a ja mám WRT54GH a neviem či vôbec ten návod funguje. Za podrobné poskytnutie návodu ako na to, sa Vám odmením aj pár dolármi na PayPal.
Ďakujem za rýchlu odpoveď.
Změna předmětu, původně: Wi-fi router (rh)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak chlapci teraz sa ukazalo aky mame vsetci rozum :D router bol dobre nastaveny vsetko bolo nastave… nový
eRo 04.08.2010 21:37
eRo
posledny dotaz: ako sa pripojit bezdrotovo? stale mi to pise problem s pripojenim konkretne: windows… nový
eRo 04.08.2010 21:45
eRo
mam vam zaplatit osobitne alebo pre pc.poradnu.net v podporte nas? ;) Podpor nas :-) nový
rh 05.08.2010 11:33
rh
ok nový
eRo 05.08.2010 12:04
eRo
poslané 50KČ na PP dufam ze pomoze :) diky nový
eRo 05.08.2010 12:06
eRo
zdravicko.no mal som tento isty problem....stale som hladal ako nastavit router rucne a manual...dok… poslední
bla bla 15.07.2011 22:58
bla bla

tak chlapci teraz sa ukazalo aky mame vsetci rozum :D router bol dobre nastaveny vsetko bolo nastavene dobre :D ale bola jedna chyba tam, taka ze som nemal zapnuty aj ten kabel zo strechy v elektrike- myslel som ze to neni treba :D :D :D .... Ale dnes som sedel na gauči rozmýšľal som práve že kedy príde ISP nastaviť router :D a rozmýšľal som nad tým či netreba aby bol aj ten kabel zapojeny v elektrine sadol som k notebooku, vyskusal som to a ide to! :D tak ledni.brtnik, rh. zaplatim vam za ciastocnu pomoc a za snahu ;) mam vam zaplatit osobitne alebo pre pc.poradnu.net v podporte nas? ;)

zdravicko.no mal som tento isty problem....stale som hladal ako nastavit router rucne a manual...dokonca som pisal do obchodu nech mi poslu manual....skusal som hladal som prepisoval...az som stratil trpezlivost a pozrel sa poriadne do krabice...bolo tam aj cd...takze postup...zapoj internet normamlne napriamo do kompu,vloz cd a spusti instalaciu...vyber si jazyk...najskor cesky:-D...a tato instalacka ta prevedie kazdym krokom taaak dokladne ako policajt dochodcu cez prechod...cele to trva asi 30-45 min...

vela stastia zdravia:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru