Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výpadky spojení (wifi,adsl)

Dobrý den,

už pár dní řešim problém s výpadky spojení internetu. Připojení O2 ADSL ( modem ZyXel ) + ( wifi router TP-Link ). Problém se projevuje tak, že několikrát za den vypadne qip (icq,skype,..), nenačte se stránka firefoxu, vysokým pingem u internetových her atd.

Zatím sem zkoušel problém řešit na foru o virech, tudiž sem notebook maximálně pročitstil (combofix,antimalware,antispyware atd.), ale problémy stále přetrvávají. Zkoušel sem i aktualizovat ovladače wifi. Prolémy se projevovali, at už při připojení přes kabel nebo wifi, avšak né na druhém notebooku.

Dokázal by mi někdo pomoct vyřešit tento problém? Děkuji. Hezký den.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevím jestli to je ten samý problém, ale stalo se mi totéž na jednom notebooku a analyzoval jsem ten… poslední
2 IP adresy 01.08.2010 23:36
2 IP adresy

nevím jestli to je ten samý problém, ale stalo se mi totéž na jednom notebooku a analyzoval jsem ten problém dost dlouho. Zkoušel jsem od nastavení wifi až po interferenci atd. Nakonec jsem zjistil, že problém je v notebooku. Mám tam režimy napájení, spotřeby (jako většina ntbku) a jenom při jednom (plném, žádný úsporný režim atd.) jel net v pohodě. při ostatních režimech byl velký ping, pomalý download atd.(no jak si psal). Je to divný, ale třeba do toho adaptéru nešlo tolik šťávy :). PS: mohli to k tomu výrobci připsat :X

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru