Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem divné zvuky z el. zásuvky a na ni připojených spotřebičů

tak to si bud tu zasuvku zapojil velmi blbo (ze to mohlo niekoho zabit), alebo je vadny vysavac. Alebo ta nova zasuvka bola tiez vadana (to ale nepredpokladam).

20rocne vedenia podla mna netreba menit, len si vydiskutruj ze ja mas zariadenia kombinovat na zasuvky. A zapajanie zasuvky nechaj na elektrikara. Viac jak 16A na jednu zasuvku ti elektrikatr nevykuzli ptz taku som este nevidel, takze po vymene by si mal uplne standardne 16A zasuvky, ktore mas urcite aj teraz, takze by si vymenou vedeni v celom dome nic nevyriesil. Velmi zrave zariadenia proste musis rozumne rozdelit na rozvody, nemozes nadrbat 10 x 1000W zariadeni na jeden zasuvkovy obvod. Ale kludne mozes nadrbat 10 x 100W zariadeni aj na jednu zasuvku. Otazka su proste len tie zariadenia ze co to su zac a kolko zeru.
P.S. len keby si nutne chcel velmi vela zravych zariadeni na jednom mieste (co je bezne napr. v kuchyni) tak ti tam zavedie extra okruh a druhu zasuvku (co je bezne v kuchyni) alebo extra okruh uplne bez zasuvky, len zrave zariadenie napevno, robi sa niekedy napr. u zabudovanych elektrickych rur+varic apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny