Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Boot Windows 7 s AHCI

Clovek samo od seba sa nic neflashuje, ked chces nejaku normalnu radu tak pis presne do pisemna co to pise na obrazovke to tvoje "flashovanie", a co vsetko si robil v BIOSe, ptz si tam tie nastavenia asi riadne domrvil, alebo tam bootujes nejake CDROM od dosky ktore ma nieco s BIOSom v sebe, a nestrcil si tam instalacne CD Win. Alebo co ja viem co tam robis, nevidime ti na to a popisujes to uplne nezrozumitelne svojimi divnymi vyrazmi.

Naflashuj najnovsi BIOS pre spravnu dosku z webu vyrobcu dosky, a v BIOSe load defaults.

AHCI suvisi s bootovanim tak ze pre AHCI musi BIOS robit ine veci ako pre IDE, prip. niekedy spusta externu OPROM a potom to v poradi bootovania moze byt nie ako "CDROM", ale ako SCSI neco, PCI external neco, apod. Tak si to v tom poradi bootovania over, ked chces silou mocou mat AHCI mod. Druhy mozny problem moze nastat ze nahovno OPROM od cinskych programatorov ma nejaky problem s tvojou CDROM. V tom pripade moze pomoct strcit CDROM do ineho SATA portu na doske, niekedy maju dosky oddelene 2 SATA porty ktore su ne-AHCI, pre mechniky. Apod.

Dalsia moznost ked nie si schopny nastavit to, tak mozes zmazat komplet cely disk killdisk-om z UBCD (staci prve 1% potom Esc, tym vznikne uplne cisty disk) a kedze disk bude prazdny tak to bude presne ako u noveho PC (pisal si ze vtedy ti to slo, tak budes mat stejne podmienky ako predtym).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny