Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Padání systému Windows XP SP3 při načítání a následné restartování

Zdravím všechny poradce. Mám takový menší problém s mým operačním systémem Windows XP Home Edition SP3. Dnes ráno se mi aktualizoval počítač - aktualizace normálně doběhly a počítač jsem standardně vypnul. Když jsem ho ovšem zapnul, tak po naběhnutí černé obrazovky s logem Windows hned problikla prázdná modrá obrazovka (jako v BIOSu) a počítač se okamžítě restartoval. A toto se opakuje. Co hůř, nejde ani Nouzový režim (ani jedna ze tří možností NR), takže se do systému nemám šanci dostat. Prosím Vás o radu, pomoc, nebo alespoň o odkaz, kde se řeší tento problém. Předem moc děkuju. Ryder007.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Klávesa F8 hned po testech (černá obrazovka) a před natahováním systému -> "Poslední fungující konfi…
kropf09 15.08.2010 00:30
kropf09
Poslední známou konfiguraci sem zkoušel jako první - pořád stejný, jinak na schodech sem fakt neupad…
Ryder007 15.08.2010 10:23
Ryder007
A ještě dodatek - připni svůj HDD na jiné PC jako Slave a zazálohuj si data před reinstalací. Potom… nový
kropf09 15.08.2010 12:14
kropf09
A ještě si nedám pokoj, ale sledováním této poradny jsem nucen konstatovat, že nejlepší typy jsou od… poslední
kropf09 15.08.2010 12:19
kropf09

Klávesa F8 hned po testech (černá obrazovka) a před natahováním systému -> "Poslední fungující konfigurace!". Není pravděpodobné. že je chyba v hardwaru, pokud jsi s ním neupadl na schodech. Fakt je, že podpora XP skončila na SP3 a bůhví co jsi si do počítače natáhnul za lyšej.

Poslední známou konfiguraci sem zkoušel jako první - pořád stejný, jinak na schodech sem fakt neupadl :D - počítač stojí pořád na svým místě. Jinak nemyslím si, že by tam byl vir - mam tam Avast 5, Norton a Eset... Hry su kupuju originál, na porno nechodim :D... asi budu reinstalovat...

A ještě dodatek - připni svůj HDD na jiné PC jako Slave a zazálohuj si data před reinstalací. Potom neformátuj a spustˇ instalaci. Výsledek = budeš mít na jednom disku dva OS - jeden funkční a druhý jako havarii. Jaký je smysl? Z funkčního systemu budeš vidět do toho nefunkčního a navíc se ti v něm podaří i lecos provozovat přes Průzkumníka. Není to hezké, ale funkční. Co s tím uděláš dál je na Tobě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...