Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalace windows bez mechaniky

Dobrý den,
mám takový problém, že potřebuju nainstalovat windows na svůj notebook, kde mi nefunguje dvd mechanika. Má tady někdo s tím zkušenosti? Už jsem si sice objednal externí ale ta mě dojde až někdy v půlce příštího týdne dá-li pánbůh.. Nevíte jak si třeba udělat bootovací flashku? Nebo jak to jinak vyřešit? Mám k dispozici jak externí disk, tak vícepaměťovou flashku, a v BIOSu mám nastavitelný bootování z USB. Za všechny nápady moc děkuji!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak jsem zkusil úplně jiný program, nějaký aplikace PeToUSB. Vypadalo to v pohodě, ale opět to nejde…
dennys 14.08.2010 13:12
dennys
Tak si ju neurobil bootovaciu. Nestaci aby bolo nieco naformatovane, to neznamena ze to bude bootova… poslední
MM.. 14.08.2010 15:37
MM..

tak jsem zkusil úplně jiný program, nějaký aplikace PeToUSB. Vypadalo to v pohodě, ale opět to nejde. Zřejmě musí být chyba v té flashce, jelikož to nebootuje ani v jiným počítači. Přitom je naformátovaná a není vadná, teda aspoň z pohledu kopírování a ukládání dat.

Tak si ju neurobil bootovaciu. Nestaci aby bolo nieco naformatovane, to neznamena ze to bude bootovacie (spravny obsah bootsektora atd)

P.S> alebo mas v BIOSe blbo nastavene bootovanie. "bootovanie z USB" je moc nepresne USb zariadeni je kopa roznych a spravidla su v poradi bootovania oddelene (USB HDD neni resp. nemusi znamenat USB flash)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru