Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC diagnostic

Dobry den zničeho nic se mě vypl kompl a najel pouze logo BIOSU když jsem PC chtěl restartovat už nenajel obraz ... když jsem do PCI pichl PC dignostik tak mě to napsalo číslo 55 nikdy jsem se nedočetl coto je nevíte někdo ???

Předmět Autor Datum
zkus jiný zdroj.
lední brtník 14.08.2010 16:44
lední brtník
Co to znamena vie len vyrobca tvojej dosky, ptz je to na kazdej doske ine. Ked silou mocou chces tak…
MM.. 14.08.2010 16:55
MM..
A este skus to PC na 10minut uplne vypnut z 230V, a clear CMOS.
MM.. 14.08.2010 17:01
MM..
Takže zdroj jsme zkoušel vyměnit a bios mám Phoenix.. zakladni deska je foxconn RS690M03
janes 14.08.2010 17:19
janes
a mam jen zakladni desku vni ram procesor ... toto vše a jinak nic..
janes 14.08.2010 17:20
janes
A co. Vypnut to z 230V a clear CMOS si skusal? Grafika tam je integrovana? Skusal si inu RAM? Doska…
MM.. 14.08.2010 17:52
MM..
Kdyby tam bylo E55, tak to Tě někdo ojebává. Jinak jdi do BIOSu a nastav BIOS default, pokud jsou ta… poslední
kropf09 16.08.2010 20:44
kropf09

Co to znamena vie len vyrobca tvojej dosky, ptz je to na kazdej doske ine.
Ked silou mocou chces tak si skus hladat googlom slova: BIOS POST Codes a mal by si aspon vediet ci si mal AMI BIOS alebo Award alebo jaky. (konkretne tabulky napr. http://www.bioscentral.com/postcodes/awardbios.htm alebo amibios.htm, ale ako som pisal za prve hovno ti to pomoze a za druhe na tvojej doske to moze znamenat uplne nieco ine)

Vseobecne zavada moze byt v comkolvek a diagnosticka karta ti prd pomoze. Pomoze ti ale odpajat vsetko od zakl.dosky, a vymienat komponenty. Ja osobne tipujem ze 55 je inicializacia IDE zariadeni takze najprv odpoj od dosky vsetky disky a mechaniky ze ci nabehne obraz. Ked nie tak odpajaj vsetko ostatne nepotrebne, nechaj len zakl.dosku, CPU, zdroj, jednu RAM, grafiku.

A co. Vypnut to z 230V a clear CMOS si skusal? Grafika tam je integrovana? Skusal si inu RAM?
Doska RS690M03 je blbost ktora z tychto to je? http://www.foxconnchannel.com/searcher.aspx?key=69 0
P.S. over si aj ze mas v konektore CPU Fan nejaky vetrak ktory sa toci dostatocne rychlo. Ked nepomaha ani clear CMOS ani iny (dostatocne vykonny) zdroj tak je velmi pravdepodobne vadna zakl.doska. Idealne ak to odnesies niekam kde su schopni to overit vymenou za inu resp. najprv skontrolovat ci mas teraz vsetko zapojene OK.

Kdyby tam bylo E55, tak to Tě někdo ojebává. Jinak jdi do BIOSu a nastav BIOS default, pokud jsou tam ještě jiné hodnoty, tak taky default. Když to nepomůže, jdi do základní desky poblíž baterie je jumper clear CMOS má zpravidla tři piny SPOJ nakrátko pin JAK SI TO DESKA ŽÁDÁ vyčistí se tak CMOS. Poslední rada už spíše zoufalá, protože ty předchozí měly stačit. Výjmi baterii a nech to několik hodin tak. Všechny náboje ukryté v kondenzátorech a dalších možných kapacitách se vybijí a pokud to byla ta chyba vejdi znovu do BIOSu nastav default, pokud tam ještě z nějakých příčin není, no a GOD SAVE THE KING.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru