Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Router SMC WBR14-G2 - digitalní linka(sít) - "nefunguje"

Dobrý den,

Dnes jsem začal mít problémy s internetovým připojením W7 (64bit) mi začaly vyskakovat hlášku s tím že adaptér nemá správně konfigurovanou IP adresu. Po vyteženi routeru ze sítě, jak mi bylo napovězeno , se připojení obnovilo na 10 sekund a poté spadlo, problem se tak nijak nevyřešil. Snažil jsem se do routeru dostat přes prohlížeč a vyresetovat ho avšak nastala komunikační chyba. Když jsem Wlan z routru vytáhl a přímo jej strčil do sitové karty v pc , internet pro tento pc běžel bez problému. Myslel jsem si že je nějak poškozený router a navšivil prodejnu ve které jsem ho zakoupil.

Tam už mi bylo bez zbytečných keců a detajlního popisovaní mého problému řečeno že internetová služba u které mam internet přešla na jakousi "digitální linku" s kterou si můj router SMC poradit nemůže , že už ho s tímto problémem navštivilo více lidí. A jediná možnost jak to vyřešit router prodat a koupit jiný který si s digitální linkou poradit umí.

Nesedí mi však:

1. Jak je možné že router zvladal po vytáhnutí ze sítě internet na 10sekund a poté připojení spadlo ?!

2. Proč jsem se nemohl do routeru přes prohlížeč jak je psáno v manualu dostat ? A vyskakovala komunikační chyba ?!

Je teda opravdu problém v tom že router nezvládá onu "digitální linku" ?

Děkuji předem za pomoc

Chyby v textu vyhrazeny

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny