Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr kancel. techniky do organizace

krátce popsané řešení: počítače od Dellu, tiskárny od Xeroxu (čím větší model, tím lépe, samozřejmě ideální je zredukovat počet tiskáren na co nejnižší možný počet).

Důvody: Dell poskytuje celkem levně 3-letou záruku NBD (rozšiřitelná na 5 let, což je max. životnost kanclstrojů). Tedy během 5 let se o to prakticny z HW stránky nestaráš, do 24 hodin od nahlášení poruchy/problému ti přijede technik a vše opraví (zdarma). Pokud budeš nakupovat ve větších sériích, je možná další sleva (Delly můžeš koupit buď u ditributorů, nebo, pokud je zakázka větší, přímo u Dellu). Xerox nabízí dnes velmi výhodné podmínky pro pronájem tiskáren a kopírek - opět se nestaráš o údržbu, nákup spotřebáku atp., ale jen platíš za vytištěné stránky. Jak už jsem řekl - tiskárny samozřejmě síťové a co nejmenším počtu, funkce apod. musíš volit podle požadavků firmy a jejích procesů - v tom se moc radit nedá.

Z malých tiskáren (pokud tedy na nich přesto trváš), bych doporučil Samsungy a větší Kyocery. HP se u větších modelů taky ještě dá, ale cokoliv pod řadu 2000 jsou levné a ne moc kvalitní tiskačky, HP už není co býval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny