Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zkopírovat/zálohovat operační systém

Navštiv stránky fy Acronis - True Image nebo Paragon Hardisk Manager. Také některé odborné časopisy mívají na přiložených DVD tyto programy viz. trafika na rohu.
Pokud má záloha k něčemu vypadat tak: 1/ na PC nic dalšího co v budoucí záloze nechceš mít neinstaluj, 2/ Ukliď si OS např.: jednoduchý CCleaner, registry - Wise Registry Cleaner. 3./ Defragmentuj např.: Defragler. Podobné nástroje obsahují i Windows, ale podle mých zkušeností nejsou zrovna moc vydařené - stačí porovnat defragmentaci provedenou Win a třeba uvedeným Defraglerem. Zkontroluj disk a dej si pivo.
Použiješ-li např.: Acronis - program ti sám nabídne vytvoření Bootovacího CD - což uděláš neprodleně a dále vytvoříš zálohu "Můj milovaný HP notebook" s koncovkou .tib a vypálíš na DVD. Program se tě ještě zeptá na kompresi - zvol normální - při High to bude trvat déle - zbytečné, Low - zase větší soubor. Žádné Passwordy a jiné blbiny.
Vypálené dývko dej na stůl a postav na něj to pivo co jsi ještě nedopila. Zdar.
A ještě poznámka: až se zase budeš vydávat za ženský rod, tak nepoužívej výrazy jako "lama" , které se frekventují na odbornějších diskuzích než jsou ty, na které chodí chatovat holky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny