Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blue Ray vs. MKV

Nechce sa mi hrabat teraz, ale v minulosti napr na svethardware alebo pctunningu odznelo par recenzii/clankov na tuto temu a vsetko tam uz bolo napisane. Neviem v akom formate boli dane dvd originaly (je mozne, ze sa jednalo aj o zaniknute hd dvd), ale tvrdili tam to co som aj ja videl na vlastne oci. Prinos br bol 0. Rozdiel v tej dobe cca 50% v cene.
Btw uz som tu parkrat pisal a zdoraznim to rad znovu. Verim ze 95% ludi ked ich postavim medzi niekolko tv (hd, druhy full hd) tak nebudu vidiet rozdiel. Som ochotny sa o tom hadat, oci mam chore a velmi citlive, kedysi som dokazal na starych crt monitoroch urcit spravne frekvenicu uz len z pohladu (60,75,100) a este donedavna som si bol aj 100% isty pri prvom pohlade na tv a urcit rozdiel medzi plazmou a lcd. Dnes je ten rozdiel uz tak minimalny, ze vaham a je len otazkou casu kedy sa zacnem mylit. Ale pevne verim, ze este dalsich 10 rokov sa bude tvrdit, ze plazma je ok a lcd je fuj lebo nevie ciernu a ma "sede" farby a neviem co este. Proste klasicke internetove public rumors.
Inak na 100% rozdiel medzi hd filmom a full hd filmom si netrufam urcit ani ja, takze slovo vyrazny by som byt tebou boldom nedaval;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny