Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GK Radeon HD 3650 a její takt RAM

ovladace si instaloval jake presne? Je nutne instalovat ovladace dodane k tej karte alebo z webu vyrobcu karty t.j. sapphire (nie z webu ATI, tie su pre PCIe a na AGP nefunguju dobre).

V BIOSe mozes skusit AGP dat na 4x (ano 4x, nie 8x ktore je uplne k hovnu), a vypnut AGP fastwrites.

A hlavne do tych windows ako prve nainstaluj ovladace chipsetu, z webu vyrobcu zakl.dosky. Uisti sa ze nemas pretaktovane zbernice v BIOSe, mozes skusit load defaults.

GPU-Z moze niekedy kecat. Ale ak nic z vyssie uvedeneho nepomoze, tak urob test 3DMarkom, a ak to bude absolutne v prdeli neporovnatelny ten vykon, tak to reklamuj znova aj s vysledkami 3dmarku aj s tym GPU-Z urob si z toho screenshoty apod. A rovno im povedz ze pri 3reklamacii budes vyzadovat nazad peniaze podla zakona :)
P.S. inac ta frekvencia je asi dvojnasobna jak to tam pise ptz RAMky su DDR. Takze 300 v GPU-Z asi znamena "600" ktore sa vsade uvadza. Inac neviem odkial si prisiel na to ze kolko tam ma byt. Kazdy vyrobca nastavi tolko MHz kolko uzna za vhodne. Ked ten sapphire u tvojej karty uznal za vhodne nastavit 300 (napr. lebo pouzil sracky lacne RAM alebo co) tak je tam 300 a that's it bolo to lacne, a neni to vada.

P.S. inac dnesne karty AGP od ATI su katastrofa, do AGP s akupuju bazarove nvidie, alebo nejake bazarove 9600 ati apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny