Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jak překonat horečku?

Dneska ráno se vzbudím a horečka 38,5°C, během dne se to celkem uklidnilo na něco přes 38°C a moc mi špatně nebylo, byl jsem venku 3 hodiny a celkem pohoda, nestěžoval jsem si, hlava mě nebolela a ani jsem tu horečku nepociťoval. Příjdu domů a zrazu na raz mě začala bolet hlava a pociťoval jsem klasické jevy při horečce - na nic jsem neměl náladu a bylo mi zle. Přitom jak jsem byl out of home tak mi bylo fajn?
Proč jak dojdů domů tak taková změna stavu? Že bych celý den horečku měl minimální a až bych došel domů tak by to prudce stouplo na 38,8°C? To se mi nezdá.
Jako sedět doma je nuda, ale ten stav "vymlácených baterek" po příchodu domů je strašný. To si mám vzít 15 minut před tím než přijdu domů 2 paraleny?

Pro adminy: MM_tank tu řeší piva a já tu řeším horečku.
[mod]Vem si dva paraleny a jdi si lehnout. Když to přeleze přes 40, volej pohotovost. Ráno jdi k doktorovi. Vyřešeno, zamčeno. (Zarniwúp)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdy už si uděláš ten blog? Tohle není zpovědnice. Neřeknu občas nějaké OT je koření, ale aby bylo na… poslední
Kráťa 21.03.2006 21:05
Kráťa

Kdy už si uděláš ten blog? Tohle není zpovědnice. Neřeknu občas nějaké OT je koření, ale aby bylo na hl. straně pomalu více OT, než počítačových dotazů a to pouze od tebe... Jedné známé jsem na něco navrhoval poradnu a ona, když to viděla, zeptala se, co je to za chat :-)
Ještě tu chybí mandlová Horalka.

Zpět do poradny Nahoru