Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Brutalni desynchronizace casu

Prosimte kolik znas lidi, kteri zdroj separe vypinaji? Ja osobne jednoho (silence, ktery vypina vsechny spotrebice se standby, vc. radiobudiku, snad krom lednice). Ani v praci jsem nikdy na podobneho cloveka nenarazil a to slo obycejne o vetsi SW spolecnosti ci bankovni instituce a IT bosse.
ATX zdroje uz hodne let casto nemaji vzadu ani drive obligatni prepinac on/off, to tedy po kazdem shozeni PC lezes nekam pod stul a natvrdo vytahujes denne C13 ze zdroje? A z monitoru to vytahujes taky? Pak bych se skoro i vsadil, ze drive odrovnas mechanicky ten svuj nez elektronicky ja;-)
Fyzicka zivotnost HW je ve svete IT celkem neopodstatnena, jak vsichni vime, mnohem driv odejde moralne, nez fyzicky ci opotrebenim. Me tu bez jenom v jedne mistnosti kolem 15 spotrebicu trvale na "standy" a kdyby neco odeslo, vymenim to (zatim se tak nestalo). Zdroje jsou nepochybne na pernamentni napajeni AC konstruovany a co se tyce bezpecnosti (na kterou narazis nize), maji dostatek cidel a autodetekci, aby se zadny pozar nekonal. Mnohem nebezpecnejsi mas dat do site mnohe noname adaptery made in china; treba nabijet telefon prez noc, to se opravdu uz nemusis probudit. ATX seriozni zdroj je proti tomu kral co do bezpecnosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny