Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak přenést profil uživatele z pracovní skupiny do domény?

Zdar, hledám způsob jak co nejjednodušeji přenést soubory a nastavení nakonfigurovaného profilu uživatele při přechodu PC z pracovní skupiny do domény. Ve WinXP to bylo jednoduché, muselo se přepsat umístění profilu v registru a přidělit práva doménovému uživateli k původnímu souboru NTUSER.DAT a k původní složce v Documents and settings. Jenže ve Win7 to takhle nejde, jednou se mi podařilo, že naskočila původní plocha, ale při pokusu o otevření čehokoliv, windowsy hlásily, že Explorer.exe nejde spustit (přístup nepovolen). Víte někdo jak na to? Dík za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neco je zde windows.microsoft.com a zde: www.google.cz :puff:
virus 07.09.2010 16:41
virus
To není ani zdaleka to co potřebuju, já potřebuju přemigrovat stávající profil na doménového uživate… poslední
mia 08.09.2010 14:45
mia

To není ani zdaleka to co potřebuju, já potřebuju přemigrovat stávající profil na doménového uživatele. PC se mi do domény normálně přihlásí, ale pochopitelně ten uživatel dostane jiný SID a tímpádem se mu vytvoří nový profil.

Zkusil jsem nástroj přímo z Win7 - Migrace profilu uživatele. Kupodivu to vyšlo, i když ne úplně ideálně, některé aplikace se musely znovu nastavit, ale furt je to lepší, než to vytvářet všechno nanovo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru