Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozšířená plocha ATI - logické "přehození" sekundáru z prava do leva

Ave. Používám dvoumonitorový systém na ATI HD4670 (kdo poznal, jistě ví, jak je to návykové) a potřeboval bych poradit s malou kosmetickou úpravou. Primární velký moncl je /překvapivě :-)/ uprostřed, sekundární malá sedmnáctka vlevo od něj. Při "odložení" okna z primáru na sekundár je aktívní pravá strana obou monitorů (táhnu doprava, okno se na rozšířené ploše "zjevuje" taky zprava), což je jako drbání se pravou prackou za levým uchem.

Zde dotaz: lze to nějak v CCC nastavit tak, aby byla aktívní levá strana screenu (tažení doleva a zjevování zleva - logicky na levý monitor)? Zkoušel jsem to v monitor managementu, a jediné, čeho jsem dosáhl, bylo přepnutí primár/sekundár (rozházené ikony, prostě hnus velebnosti - vivat Dips!). Za případné rady předem díky...

Předmět Autor Datum
Mám na Ati sekundární malý ponitor vlevo od hlavního velkého, jako ty. Navíc šikmo nahoře na case(po…
gullman 10.09.2010 09:34
gullman
Jezukriste, no fakt! Su já to ale trubice coulovka... Dík za vyřešení, posílám mnoho virtuálních :be…
mif 10.09.2010 09:40
mif
Neni zač :-)... taky sem se chyt za šišku když jsem to objevil :-) poslední
gullman 10.09.2010 12:04
gullman

Mám na Ati sekundární malý ponitor vlevo od hlavního velkého, jako ty. Navíc šikmo nahoře na case(používám malej jako TV).
Mám nastaveno abych okno posouval z hlavního doleva (navíc mám aktivní jen levý horní roh hlavního monitoru), a na sekundárním se mi zjevuje z pravého dolního rohu... Požadoval jsem funkci rozšířená pracovní plocha. V CCC jsem to vzdal, a celé jsem to zmenežoval v nastavení zobrazení pro windows, jen šoupáním obrazovek po prostoru. Pořád jsem hledal nějaké složité nastavovací klikanice a nejjednodušší postup mi unikal. Mám pocit že trpíš stejným postižením.

Edit: windouz 7 a ubuntu 9.10

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru