Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 x64 - špatné přehrávání videa

Dobrý den.Koupil jsem konečně nový počítač,tak jsem přešel z XP na 64bitové Windows 7.Mám je teprve pár dní,takže ještě nevím,co a jak.Při přehrávání videa je kvalita opravdu špatná.Někdy kostičkuje nebo je rozmazané...:-(Zkoušel jsem instalovat BSplayer i KMplayer,dělá to i ve Win. media playeru.Z kodeků jsem zkoušel Codec pack all in one a K-lite(někde jsem našel pro 64bit,tak jsem zkoušel taky toto).Jediné co vypadalo slušně bylo .mkv v BSplayeru,jinak vše ostatní nestojí za nic.Rád bych zprovoznil KMplayer,vyhovuje mi nejvíce.
Moje sestava:
MB: Asus M4A87TD/USB3
4 Gb DDR3 1600MHz
AMD Phenom II X4 3,0 Ghz
Radeon HD 5670
WD 1TB
Děkuji za rady.Bude asi ještě nějakou dobu trvat,než těm W7 přijdu na chuť3-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To se docela divím, žes do Windows 7 narval CodecPack All-In-One, protože ten už se několik let nevy…
Zdenál 16.09.2010 18:09
Zdenál
Tak jsem ten VLC vyzkoušel a ovladače od chipsetu nainstalované mám taky.Pro jistotu jsem zkusil ješ… nový
longstar 16.09.2010 20:04
longstar
Ano moze byt chyba v HW ale najprv to Win7 nainstaluj uplne nanovo nacisto (vcetne formatovania) a p… nový
MM.. 16.09.2010 20:22
MM..
No to už jsem zkoušel.Hned po instalaci jsem pustil nějaké video a bylo to stejné.Před chvílí jsem z… nový
longstar 16.09.2010 21:31
longstar
Tak jsem ráno zapl PC a vůbec nevím jak a proč,je to v pořádku.Prostě jsem pustil video a jelo to v… poslední
longstar 17.09.2010 13:14
longstar

To se docela divím, žes do Windows 7 narval CodecPack All-In-One, protože ten už se několik let nevyvíjí. Zkus ještě VLC Player, ten má všechny kodeky v sobě a nemusíš si jimi zasí*at systém.
A když píšeš, že máš všechny ovladače nainstalované, myslíš tím doufám i ovladače pro základní desku (čipset)? Pokud ne, tak to rychle naprav.

Tak jsem ten VLC vyzkoušel a ovladače od chipsetu nainstalované mám taky.Pro jistotu jsem zkusil ještě nejnovější z netu - pořád to samé.Každopádně tam mám opět W7 a video už vypadá slušně,teď to háže zase čáry stejně jako u XP.UŽ nevím co dál,napadá mě už jen chyba v Hardwaru.Možná špatná Grafika??:-(

Ano moze byt chyba v HW ale najprv to Win7 nainstaluj uplne nanovo nacisto (vcetne formatovania) a pre zaciatok tam neinstalouj vobec nic ziadne ovladace ani kodeky ani nic, ptz nespravnymi ovladacmi alebo kodekmi mozes tie ciste Windows uplne rozdrbat.

Ak to v cistych Windows bude OK (bez ciar) tak to HW problem asi neni.

No to už jsem zkoušel.Hned po instalaci jsem pustil nějaké video a bylo to stejné.Před chvílí jsem zkoušel nainstalovat Fallout 3,nastavil na nejlepší rozlišení,ať to zatížím co nejvíc, a jelo to v pohodě.Takže asi jde jen o video.Na druhou stranu,když třeba chytnu rámeček a rychle s ním pohnu,tak se kouskuje.U noťasu to šlo plynule.Na stránce sapphiretech.com jsem zkoušel asi 3 z 10 ovladačů a u všech stejné.Jediná možnost od někoho půjčit Grafiku PCI-E a vyzkoušet jinou:-/Ještě mě napadlo,jestli nemůže být slabý zdroj(400W).Na netu psali,že na tu grafiku je to minimum...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru