Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DELL next business day

1. pravděpodobnost, že další zásah bude řešit tentýž technik je relativně malá.

2. NBD je skvělá věc, ale není na 100% - vždy se mohou vyskytnout problémy - ať už logistické (deska přijde později nebo není skladem - toto se stává u poruchovějších modelů, typicky levnější Vostra, nebo "průserové" Latitude D630), nebo s kvalitou odvedené práce.

3. vždy je dobré vyplňovat průzkumy zákaznické spokojenosti, protože Dell je opravdu vyhodnocuje

4. je mi jasné, že to člověka nasere, když to nefunguje jak má, ale na druhou stranu technici dojedou a (alespoň z mé zkušenosti) pomohou, poradí i v případech, kdy se řeší jiný problém.

5. vždy se mi vyplatilo se na telefonické podpoře řádně vyptat a ověřit co se bude dít (kdy přijedou, co přivezou, co se bude dělat za úkon)

Sám s dellem řeším docela hodně případů (od nejlevnějšího supportu přes prosupport až ke gold supportu pro servery) a pokud byly problémy, byly (většinou) vyřešeny promptně a bez problémů. Taky si pamatuju, že jsem během asi 3 dní reklamoval 7ks D630 s umřelými nvidiemi a skončilo to tak, že jsem jim zlikvidoval sklad :-). Co mohu srovnávat s ostatními výrobci (HP, IBM), tak stále kvalita dellu v rámci těchto služeb je daleko nadstandardní.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny