Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DELL next business day

Nevím, kolik jsi reklamoval počítačů a IT vybavení značky Dell. Já docela hodně, protože je jednak používáme v práci a jednak je doporučuju i svým známým.

A rovnou můžu říct, že v naprosté a drtivé většině platí NBD = opraveno do 24 hodin, a to opravdu nikde jinde nedostaneš.

Je samozřejmě také ale nutno zmínit, že existuje něco jako NBD support a NBD ProSupport, kde ten druhý je nesporně kvalitnější (a taky dražší), protože je poskytován zkušenějšími lidmi.

No a konečně, jak jsem psal už výše - může se stát, že tvá jednotlivá zkušenost s NBD supportem může být špatná, jednoduše proto, že se s technikem špatně domluvíte, uděláte špatnou diagnostiku, popř. to ten technik (nebo někdo jiný v dellu) zvrže v interním systému. Anebo se "trefíš" do okamžiku, kdy na skladě aktuálně nemají tu správnou komponentu. To se bohužel stává.

A stává se taky to, že vyměněná komponenta (typicky deska) vykazuje jiný problém, protože ji opravili špatně nebo nedokonale, popřípadě že nenašli všechny chyby (výměny vadných komponentů probíhají tak, že se mění za jiné, už opravené kusy) - asi nikdo nebudete tak naivní, že byste očekávali, že mají v zásobě pro reklamace nové desky i po 2 letech od uvedení (a tak to dělají všichni výrobci, nejen Dell).

edit: a nic jinačího bych ani nedoporučoval, protože s delly je nejmíň práce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny