Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ztráta recovery DVD

Nazdar, jenom se zeptám, ztratil jsem 3 recovery DVD. Mám v noťasu nový disk, zespodu key-kód na W7 HP..Je nějaké řešení i pro méně bystré?..když bude nejhůř, koupím novej systém..ale škoda skoro 3 litrů..Děkuji za radu..Jedná se o ACER Aspire 5740G..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Licenci máš koupenou. Ztratil jsi méedia. Normálně mi lidi na opravu nosí notebooky bez jakýchkoliv… nový
MM_tank 17.09.2010 19:09
MM_tank
to MM-tank+ostatní:..pánové všem dík za pomoc. Protože jsem se zbavoval SSD disku:-(, uvědomil jsem… poslední
bortak 17.09.2010 20:18
bortak

Licenci máš koupenou. Ztratil jsi méedia. Normálně mi lidi na opravu nosí notebooky bez jakýchkoliv dvd. Nainstaluje se to z originálního instalačního média, dá se tam číslo co máš zespodu, nahrají se ovladače ze stránek výrobce, doinstalují se aktualizace (antivir..programy) cenu nedokážu odhadnout, u nás zhruba 600 , jinde třeba 1000.

to MM-tank+ostatní:..pánové všem dík za pomoc. Protože jsem se zbavoval SSD disku:-(, uvědomil jsem si, že v jeho výbavě je DVD s programem na klonování disků:-). Vrazil SSD do rámečku, do noťasu nový WD 7200ot/min, a i když to bylo v angličtině:?:, nabootoval toto DVD a slovíčko Clone mně pomoci automatiky dovedlo k perfektnímu výsledku. Časem seženu náhradní bootovací DVD a hlavně jsem ušetřil dost peněz:-). Klaním se MM-tanku..přesně odhadl cenu práce v místním obchůdku..naštěstí mi tady vymluvili nákup OS a nabídli opravu za 800Kč. :-) děkuji a vyřešeno :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru