Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s usb

nazdar ... tak mam taky problem s usbckami na notebooku ze sa mi vypinaju a zapinaju .. napr ked tam mam mys .. tak ide 5 min potom sa vypne dlho dlho nic a zapne sa zas ... niekedy sa nezapne vobec atd atd ... len tak prepajanie do druheho portu nefunguje ... je to so vsetkymi 3oma rovnake ... skusal som uz aj odinstalovat usb port (1) ale potom sa mi znova nenainstaloval .. neviete co s tym ? ako vyriesit tie usbcka ako ich znova preinstalovat opravit resp co by s tym mohlo byt

THX

inak notebook je toshiba satellite a505-s6986

Předmět Autor Datum
preinstaluj ovladace chipsetu spravne zo stranky vyrobcu notebooku. V spravci zariadeni u vsetkych U… poslední
MM.. 19.09.2010 00:14
MM..

preinstaluj ovladace chipsetu spravne zo stranky vyrobcu notebooku. V spravci zariadeni u vsetkych USB zariadeni (rozbocovacov) skus vo vlastnostiach odskrtnut "povolit vypinanie kvoli setrenie energie".
Dalsie moznosti ktore sa daju skusit su urobit kompletne recovery na ciste Win (cista nerozdrbana instalacia OS od vyrobcu, vid navod k notebooku), skusit inu mys (ta tvoja moze byt vadna alebo zere moc vela), skusit odpojit ostatne veci z USB nechat len mys, ked nepomoze vobec nic z toho co pisem odnes notebok reklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru