Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Predcasne ukonceni smlouvy u T-mobile

vím , co sem podepsala, bohužel oni změnili podmínky během mé smlouvy a nikdo mě na to neupozornil, což mají ve smlouvě, že to dělat nemusí. Tak jsem teĎ narazila na jejich super systém. T-mobilu prostě odchází zákazníci, za posledních pár let dost procent...tož snaží se, co můžou, aby si je udrželi. Udělal novinku, automatickou prolongaci smlouvy na dobu určitou!

S operátorem jsem to řešila, lžou na něm a podávají klamné informace zákazníkům. Každá smlouva jde vypovědět, oni mi řekli, že jde pouze SMRTÍ!!! nebo po uplynutí doby, kterou si sami prodloužili.
Chtěla jsem svůj závazek vyřešit, finančně se vyplatit, neměli zájem.
Btw. mluvila sem během dvou dnů s šesti zaměstnanci T-mobile, s některými na prodejně - podle webovek t-mobile jsou totiž kompetentní vyřizovat cokoliv a čtyřikrát jsem tam telefonovala a vždycky se dozvím něco jiného. Shodli se jen v tom, že to nejde a dva mi řekli, že na prodejně to nejde. Jeden mi řekl, že musím jet do Prahy, tak mu říkám, fajn zítra jedu a on najednou, že to tak nejde a bla bla bla.... jedna baba mi řekla na lince, že to můžu vypovědět smrtí, další, že se mi změnili podmínky během smlouvy a že mi to automaticky prodloužili, další že sem si to prodloužila sama, někdo mi tvrdil že se za 4 roky podmínky nezměnili... ještě nějaké komentáře, že tam nekecají?

Evidentně na té lince děláš sám!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny