Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Predcasne ukonceni smlouvy u T-mobile

To neni pravda. Spousta spolecnosti ma v podminkach (zejmena pojistovny atp.), ze pokud smlouvu nevypovis kuprikladu minimalne 2mesice pred ukoncenim, tak se automaticky prodluzuje (super malinke pismo nekde v 20 strankove smlouve). Casto take meni podminky v prubehu trvani puvodni smlouvy. A neni v silach normalniho cloveka toto vse hlidat a jeste tomu rozumet.

Vem si jen kolik mas pojistek (auto, barak, osobni, firemni), k tomu banky, mob. operatori, internet a spousta dalsich kravin (kuprikladu jen kolik mas koupene elektroniky a dalsich hovadin, musel bys studovat jeste obchodni a obcansky zakonik kvuli zarukam atd.). Maji te v hrsti. Behat s kazdym carem papiru (kterej za chvilku budes potrebovat i kdyz pujdes ve meste na verejny hajzliky) k pravnikovi, se jaksi neda stihat casove a ani financne. Kdybys chtel vsemu rozumet, tak bys musel jeste studovat po nocich pravnicinu a vpodstate bys nedelal nic jinyho, nez zjistoval podminky nejakych smluv, abys nahodou v budoucnu neco neporusil a nez se to naucis, oni ti podminky zase zmeni.

Dnesni doba preje temto smejdskejm spolecnostem a muzes si cist podminky jak chces. Vem si treba mobilniho operatora, mne se kolikrat stalo, ze jsem volal kvuli jednomu problemu. Ve VOP maji neco napsany a chces jim rict, ze to co ti udelali podle VOP nemuzou a jeden operator rekne to a druhej ono a pak se hadej. Ztratis cas, nervy a stejne vyresis prd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny