Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyber notebooku pro studentku VS

tak uz me to taky potkalo. Potrebuji pro dceru vybrat nejaky NB, v tomto segmentu trhu se moc neorientuji sam mam staricky IBM THINKPAD T43P a od te doby uplynulo hodne vody. Pozadavky velke nejsou bude jen pro kancl. praci a co hlavne matny LCD max 15,6. Studuje humanitni smer tudiz zadne kresleni nebo jine narocne aplikace pouze psani textu a hry nehraje vubec. Znacky MSI a ACER dopredu vylucuji. Taky by nemel byt moc tezky a baterku kolem 3hodin vydrz. Cena s DPH do 12TIS OS neni podminkou. diky za vase nazory a typy

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
diky za dalsi nazory, vidim ze ta cena bude proste nerealna a bude to muset byt kolem 15k. Vahu bych…
cody 21.09.2010 10:32
cody
Trochu jsem se koukal po netu a vypadá to že matnej displej budeš muset oželet. Výrobci jsou úchilác… nový
saturn11 21.09.2010 11:03
saturn11
Neříkám, že píšu nějak spisovně, ale tohle je síla. Co je, prosím tě úchiláci, matním, hnusní lesklý… poslední
kmochna 21.09.2010 11:06
kmochna

diky za dalsi nazory, vidim ze ta cena bude proste nerealna a bude to muset byt kolem 15k. Vahu bych mel vybrat do 2kg a velikost od 13" do 15,6" . Podminky vaha matny LCD a vetsi vydrz baterie posunuje cenu proste jinam. Mel bych to tento tyden "rozseknout" prednasky zacinaji pristi tyden, jinak ji budu muset dat na nejaky den svuj IBM THINKPAD T43P, ale ten vydrzi uz jen 1.5 hod. Kdyby jste jeste nekdo objevili nejaky zajimavy typ prosim napiste, dekuji .

Trochu jsem se koukal po netu a vypadá to že matnej displej budeš muset oželet. Výrobci jsou úchiláci. Já jsem asi před půl rokem kupoval notebook, měl jsem na to 25litru a našel jsem jen hrstku notebooku matním displejem. Jinak samí hnusní lesklý, širokoúhlý displaje nebo pochybní značky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru