Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Satelitní technika

1) ano musel by si vymenit konvertor za viacucastnicky (to musis konzultovat so susedom ptz ten jeho konvertor das prec a das tam svoj novy a na ten novy napojis aj suseda aj seba).

2) neviem, ale pochybujem ze to ide normalne. Mozno sa da karta nejak piratsky "naklonovat" do niektorych prijmacov, alebo co, o tom neviem nic (pockaj si na dalsich)

3) Ano ide to pripojit (prijmace maju aj normalny Scart konektor a v nom PAL signal). Set top box neviem jaky myslis, potrebujes ho ak chces prijmat aj to co prijma set top box (napr. kabelovku apod ak to nevie samotny satelitny prijmac - niektore satelitne prijmace maju aj DVB-T a mozno su aj nejake s DVB-C, vyberaj prijmac ktory ma aj DVB-C ak chces chytat tym prijmacom aj digitalnu kabelovku, alebo DVB-T ak nim chces chytat pozemne digitalne vysielanie).

4) vseobecne sledovat jeden kanal a zaroven iny nahravat asi nepodporuje ziaden (technicky je to jednoduche len ak sa jedna o kanaly na stejnom multiplexe, to podporovane moze byt u niektorych prijmacov, musis si pozret v specifikaciach prijmaca, ale neni to ziadne pravidlo ze by to slo u kazdeho s nahravanim).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny