Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Satelitní technika

Čau, měl bych pár dotazů na toto téma, něco jsem už nastudoval, ale spíš bych potřeboval poradit od někoho, kdo s tím má zkušenosti.

1) Soused má parabolu s konvertorem pro 2 uživatele a pro 2 družice. Mám povoleno se mu na parabolu připojit. Jak to udělat ? Četl jsem, že to pujde přes konvertor, který je pro 4 účastníky (a pro 2 družice), je to tak a nebo mam nejakou jinou možnost ? Možná se mi vyplatí si koupit vlastní parabolu ...

2) Doma mám 2 TV, slyšel jsem že jde nějak na 2 satelitní přijímače použít pouze jedna dekodovací karta (skylink). Zajímalo by mě jak ? Nebo jaký (jaké) přijímače jsou potřeba ?

3) Jendu TV mám analogovou CRT, mohu k ní připojit HD satelitní příjímač ? Bude to fungovat ? Set top box už asi nebude potřeba, že ?

4) Druha TV je LCD - HD Ready, k ní mám připojen DVD Recorder. Aby sem mohl sledovat jeden program a zaroven druhy nahravat, budu potrebovat satelitni přijímač s přípravou pro nahrávání ? Vybral jsem si tento - http://interlink.tsbohemia.cz/topfield-satelitni-p rijimac-sbi-2050-usb-pvr-hdtv-nahravani-na-usb-hdm i-_d108826.html


Děkuji za přečtení a hlavně za jakoukoli Vaši zodpovezenou otázku.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny