Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s externím HDD

Dobrý den , jsem vlastníkem externího HDD Verbatim 1TB USB 2 přesnějšího názvu jsem nedohledal doufám že to stačí , jedu na Windows 7 Ultimate , a mé problémy odstartoval Malý pád HDD opravdu malý pád (5cm) ovšem i po tomto na Jiném počítači Hardisk šel ovšem začal jako by divně bzučet , ovšem jel dále.

Na mém počítači se ovšem objevil problém , že se žačal s tímto bzučením ( je nepravidelné a není moc hlasité je cca 4 sec dlouhé , i intervaly jsou nepravidelné ) sekat , zkoušel jsem zapojit,vypojit několikrát až se mi nejak bloknul a nešlo mi jej v průzkumníku otevřít vůbec . ( a při tom začal bzučet jako blázen) .

U opraváře mi bylo řečeno , že ho vůbec nespustil na několika PC , odkázal mně , že ho mám reklamovat , Můj otec , který mi koupil tento Hadr k Vánocům ho ještě jednou zkusil na svém notebooku , ( má Vistu 32bit notebook Acer), říkal , že se mu nejprve nechtěl načíst , ale poté mu šel bez problémů . U opraváře mi bylo řečeno , že jsou téměř všechna data nenávratně ztracena a nešli překopírovat , respektive dále zálohovat. Zkoušel písničky,filmy a šlo mu všechno , což mi i nyní jde ovšem , když se ozve ten bzučivý zvuk , který je opravdu nepravidelný tak se to freezne.

Jde mi z toho hlava kolem , plánuji koupi dalšího externího HDD , (Taky ted zkouším různé image co tam mám , kopírovat do PC a jde to) a vůbec mi nepřipadně ,že by bylo 90% dat ztraceno.

Nemohlo by se jednat o nějaký banální problém ? Nebo chyba někde jinde , popřípadě u mne ? Za vaši radu jsem velmi vděčný a omlouvám se za gramatické chyby a Sloh.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny