Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se stahováním

Mám na vás takovej dotaz - nevím proč ale nejde mi stahovat z netu.Přiblížim vám to : stahuju nejčastěji na ulozto a když dám stahovat tak se stanou 3 věci a to buď za 1. Soubor se začne stahovat a těsně před dokončením se z ničeho nic sekne - jenže to vypadá že stahuje furt jakože ty ikonky běhají jakože se ukládají ale bajty nenaskakujou - stává se to u menších souborů třeba jen do 100 mega. za 2. Soubor se začne stahovat ale uloží se třeba jenom 5 mega a kousne se zbytek viz bod 1. toto se stává u větších souborů třeba 500mega a víc.No a za 3. soubor se stáhne ale nikdy se mi nepovedlo stáhnout nic většího než tak 125 mega.Co je docela zajímaví pokud to skusím po druhé kousne se to na stejným místě.
>Tak a teď jestli to nemůže být připojením: 3,6Mb/s a nebo počítačem : 568MHz, 384MB RAM(všechno je dost muzejní jak připojení tak počítač).Jinak sem celkem počítačovej analfabet takže sem možná napsal nějakou blbost a pokud budete odpovídat tak nějak jednodušejc.Dík moc za každou radu.

Předmět Autor Datum
vzhledem ke stáří bych to viděl jednak na zabordelený systém, kdy není spoleh na nic co by mělo fung…
lední brtník 22.09.2010 10:18
lední brtník
měla jsem ten stejný problém - potíž byla v nějakém viru - odvirovala jsem PC a šlo to v pohodě poslední
daneva1 22.09.2010 10:56
daneva1

vzhledem ke stáří bych to viděl jednak na zabordelený systém, kdy není spoleh na nic co by mělo fungovat. pokud navíc na zoufalém krámu používáš nějaký antivirový antiinternetový megabalík, neštěstí je hotovo.
taky vymazat chache, případně cookies by neškodilo.
dál by to chtělo zkusit i jiný prohlížeč, jestli to pod ním dělá taky.
ramku sis mohl osadit kompatibilněji - stejnými moduly 2x256mb.
je tam sice jen pIII, ale nepřehřívá se ti? kdysi se dělaly mimořádně blbé chladiče s nefunkčními pidiventilátorky.
po těch zatuhnutích a pádech - máš provedenou kontrolu disku, že je filesystém v pořádku? máš disk naformátovaný odolnějším ntfs?

kolem 2t se dají koupit značkové vyřazené pc z kanceláří, možná až na grafiku je to přece jen odladěnější, novější a tišší hardware.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru