Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zašifrované fotky

Ahoj,
potřebovala bych poradit ohledně šifrování. Nedávno jsem si na disk nahrála fotky z karty z foťáku do složky, kterou běžně používám a nikdy jsem s ní žádný problém neměla. Ale včera jsem se pokusila si fotky znovu prohlédnout, ale nyní se mi ani jedna z nich nechce zobrazit. Fyzicky tam jsou - zabírají cca 100MB, ale veškeré info o tom, kdy byly pořízeny apod. je pryč (kromě informaci o jejich velikosti). A vidím pouze miniatury toho loga .JPG, jinak mi to píše, že náhled nelze zobrazit. Zkoušela jsem se podívat na vlastnosti každé z nich a u všech jsou atributy nějakým záhadným způsobem nastaveny na: Šifrovat obsah a pouze pro čtení. Když sem se to pokoušela změnit, dozvím se, že atributy nelze změnit a přístup byl odepřen. Zkoušela jsem různé antiviry, jestli mi tam něco nedělá paseku a nic. Nevíte někdo jak ty fotky zachránit?

Předmět Autor Datum
Sama používaš to PC ? Inštalovala si nejaký software po ktorom sa to takto pokazilo ? Robila si nieč…
pme 26.09.2010 14:12
pme
A při pokoušení o otevření fotky tam řve co? Protože to že nemuze vygenerovat náhled je jedna věc, d…
AZOR 26.09.2010 14:17
AZOR
Hele, kdyz se podivas treba v pruzkumniku na ty nazvy tech fotek, nejsou zelene...? poslední
Abox 26.09.2010 14:26
Abox

A při pokoušení o otevření fotky tam řve co? Protože to že nemuze vygenerovat náhled je jedna věc, druhá věc je co je real.
Taky bych je zkusil překopírovat do jiné složky.

Pokud mají atribut jen pro čtení, nejdou měnit a neni to nic špatného, je to správné chování, pokud jsi majitel atribut by měl jít odškrtnout.

Jsi adminem na tom počítači?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru