Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTFS: chkdsk /L (velikost souboru protokolu)

Ja ti rozumiem ale oproti tomu co ti zozeru WinXP samotne a ostatne veci je 2MB nic. Skor by som sa snazil setrit na inych miestach (pozakazovat vo Win co sa da, aplikacie, vypnut diskovu cache v RAM pre ten RAMdisk ak je nahodou povolena, atd.)
Nie je mi celkom jasne akym sposobom to "bootujes komplet do pamati" (SDI nepoznam), podla toho co si pisal predpokladam ze vytvoris nejaky RAM disk, a tam je akoze nejaka particia naformatovana na NTFS, kde kopirujes nejaky image disku, a v nom treba zmensit ten log file. Takze myslienka ktoru pisem (aj uz niekto vyssie) je zmenit uz ten image co kopirujes do RAM, tak aby obsahoval mensi log file, podobne ako na tej diskete, to je asi jedine riesenie ktore sa (po googlovani) naskyta.
Ty chces asi nabootovat s 2MB log file alebo s defaultnym log file (u mna na disku je default 65MB log file :-)), a az ked to bezi (pri kazdom boote) chces log file zmensit na menej ako 2MB, to ale chkdsk nedovoli.
Otazne je ci ak to budes robit pocas runtime, ci tym vobec uvolnis nejaku RAM pre aplikacie, alebo len miesto na RAM disku (IMHO len miesto na RAM disku, co je ti IMHO aj tak k nicomu, ale len IMHO kedze ako pisem nepoznam ten SDI).

P.S. s tym chkdsk /L:1024 ma len zaujimalo ze co to konkretne vypise, aku hlasku, nech sa pobavim trochu na MS hlaskach :-) len zo zaujimavosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny