Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTFS: chkdsk /L (velikost souboru protokolu)

Ja ti rozumiem ale oproti tomu co ti zozeru WinXP samotne a ostatne veci je 2MB nic. Skor by som sa snazil setrit na inych miestach (pozakazovat vo Win co sa da, aplikacie, vypnut diskovu cache v RAM pre ten RAMdisk ak je nahodou povolena, atd.)
Nejedná se o skutečný WinXP, ale o live verzi, viz http://pc.poradna.net/article/view/13-windows-xp-li ve-verze

Nie je mi celkom jasne akym sposobom to "bootujes komplet do pamati" (SDI nepoznam), podla toho co si pisal predpokladam ze vytvoris nejaky RAM disk, a tam je akoze nejaka particia naformatovana na NTFS, kde kopirujes nejaky image disku, a v nom treba zmensit ten log file. Takze myslienka ktoru pisem (aj uz niekto vyssie) je zmenit uz ten image co kopirujes do RAM, tak aby obsahoval mensi log file, podobne ako na tej diskete, to je asi jedine riesenie ktore sa (po googlovani) naskyta.

SDI je "technologie" z Windows XP Embedded, dovoluje zavést OS přímo do paměti do ramdisku a bootování pak pokračuje z paměti. Já chápu co mi píšeš, zmenšit ten log soubor během vytváření disku. S mejma znalostma, když tvrdíte něco o assebleru a debuggeru na to ale můžu zapomenout. Gůgloval jsem dost, ptal se i na 911cd.net/forums a zatím nic.

Děkuji za pomoc,
Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny