Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem potrebuju poradit s vyberem reproduktoru

Hostova odpověď čtena mezi řádky zní - všechno to bude hnusný. Pokud jsi četl ten článek, alespoň závěr, vyhrály bedny, který měli dvojpásmový satelity.
To, co sis vybral, bude mít uhuhňanej subwoofer a nějaký vyšší středy. O nižším středním pásmu a výškách nemůže být řeč. Takže shrunuto a podtrženo - na hry to půjde, na filmy s odřenýma ušima, ale na hudbu zapomeň. Synovec má něco podobnýho doma - jemu je 6 let, mu je to jedno, ale hudbu jsem na tom ani s ekvalizerem nevyladil na poslouchatelnou úroveň. Prostě vokály a kytary se ztrácí, jen hromada hnusných basů a nějaký chrchlání od vyšších středů. Můžeš se čertit, ale tohle je nezvratný fakt na levných 2.1 sestavách. I v tom článku na PCT doporučili do tisíce korun raději 2.0 sestavu. Nebude to mít "fakt hustý basy", ale bude tam hudba trochu slušně hrát.
A radit jednu z těch 4 sestav se nedá - těžko tady někdo slyšel hrát alespoň dvě z nich, takže veškerý hodnocení jakékoliv sestavy bude velmi subjektivní.
Ale když už se chceš rozhodnout, tak preferuj co největší výkon subwooferu - malý výkony se snadno zahltí. A dále klasickou konstrukci (tu má třeba ten Genius).

Přesto v nejlepším případě přitlač trochu na ceně, mohl bys být zklamán. Jestli však máš absolutní hudební hluch a nepoznáš ani trochu rozdíl mezi chrchlem a dobrou sestavou, vezmi to, co nejvíc lahodí tvýmu oku.

Vzhledem k největšímu výkonu a ovládání na stole z těch tvých kandidátů volil toto:
http://www.alza.cz/reproduktory-genius-sp-sw-v2-1- 1250-36-w-d94828.htm
Ale vycházím jen z vypsaných parametrů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny