Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook pro fotografa

Takže mám hledat notebook s IPS panelem? Kdo to vyrábí?
Nevim, ja jsem to mel na T43, ale stejne to nebylo nic moc. Jestli se to vubec jeste dela to taky nevim.

Krajinky nefotim, s fotkama si hodiny nehraju a fotky nespojuju. Taky nejednu na kvantitu, ale barvy a dobry zobrazeni je pro me nutnost. U krajinek na tom mozna tolik nezalezi.

Ja ti asi neporadim. Ja mam proste ten nazor, ze ntb na fotky neni a tim to konci. Ja ho pouzivam jako super pomocnika na ukladani fotek, ktery nekde nafotim a ma to tu vyhodu, ze si je muzu prohlednout, teda kdyz chci, protoze to nedelam. Pokud mas ale takovy specificky pozadavky a ty fotky uz nejakou dobu delas, tak bys mel vedet co shanis. Nemam ted na mysli streva notebooku (na ty jsem slovem kripl nemiril), ale prave displej. Na necem jsi prece doted delal a neco´s uz urcite u nekoho videl. Takze bych to resil spis tak. Navic pokud ses v UK, tak si nekam zajdi do obchodu, vem si svoje fotky a porovnej na ruznych znackach. Tim "kriplem" jsem mel na mysli treba stejny streva, ale levnejsiho vyrobce, protoze to, co je pro fotky nejdulezitejsi - displej - budou mit s nejvetsi pravdepodobnosti stejnej nebo hodne podobnej.

Jinak se teda hodne divim, ze ti z tiskarny lezly stejne barevny fotky jako jsi mel na ntb. Nam to dela obcas problemy i v tiskarne, kdyz mame zkalibrovany monitory s tiskarnama.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny