Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook pro fotografa

Pánové já se nechci vás dotkout, ale nechápu proč by mi při zkoušení notebooku museli instalovat Windows nebo kalibrovat monitory. Proč věci komplikovat, když stejně říkáte, že nějaká kalibrace nemá u notebooku smysl.

Jediný co udělám, že si hodím pár fotek (které jsem tiskl a tak vím, že jsou barevně a kontrastem v pohodě) na flashku, zajdu do nějakého Sony předváděcího centra (ten notebook co jsem tady na něj dával link mají všude k vyzkoušení) a nechám si ty fotky na něm zobrazit. Když barvy a kontrast budou na displeji v poho, tak noťas koupím, když budou ujetý, tak se poohlídnu po jiném modelu či skočím k Dellu... žádná věda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přesně jak říkáš Radku... já se na složitý šťourání a čtení miliónů článků o monitorech můžu vys... Nemám na to čas. Do teď mi tiskli velkoformátové fotografie upravované na starém Dellu a s výsledkem jsem byl spokojen. Tzn. Šlo mi spíš o pár tipů na nějakej konkrétní externí monitor řekněme do 8 tis. Kč (jako byl třeba ten tip na Dell). Já pak půjdu, koupím to, nechám zkalibrovat a to bude vše :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny