Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vytvoření aktualizační sady pro Adobe Reader 9.3 CZ

Zeptat se můžeš a je pro mě dobře, že se ptáš.

Teď vážněji - ty MSP transformace se mi u Server 2003 přímo v politice nedaří aplikovat. Záložka Změny je celá šedá, dá se v ní editovat jen dokud není balíček uzavřen. A on uzavřen už je. A vytvořit nový objekt, který by obsahoval MSP a použil by se jako Inovace pro původní z MSP u Server 2003 nejde. Možná to dělám blbě, ale jiné řešení neznám.

To to všechno opakovaně při každém updatu deinstaluješ a znova instaluješ aktuální verzi?

Ano, osvědčilo se mi to víc než aktualizovat přes Inovace v rámci objektu. Když jsem používal Inovace, tak se to občas dostalo na stanici do nedefinovaného stavu, kdy aktualizace nebyla nainstalována a aplikaci nebylo ani možné na PC odebrat. A navíc musím trvale udržovat dostupný instalační adresář a počet politik stále roste.

Mým postupem odeberu u staré verze OU a novému objektu dám vyšší prioritu než má starý. Při aplikaci politiky se pak stará verze nejdříve odinstaluje a nová po ní nainstaluje. Po nějaké době pak neplatnou politiku smažu a s ní i už nepoužívaný instalační adresář. Haprovalo mi to hlavně u Javy a u ní také jednu dobu nová verze stíhala novou verzi.

MSP jsou právě primárně určeny pro účely patchování v GPO...

Problém je v tom, že nevím jak jinak, než tak, jak jsem uvedl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny