Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vytvoření aktualizační sady pro Adobe Reader 9.3 CZ

Dovolím si delší otázku na zdatnější správce doménové politiky.

Potřebuji přes GPO aktualizovat Adobe Reader (mám aktuálně všude 9.3.0) a verze 9.3.4 je jako komplet ke stažení jen v anglické mutaci. Tu použít nechci, přesněji nemůžu. Takže jediná cesta by byla přes transformace. Jenže tady jsem narazil a nedaří se mi najít řešení.

Popíšu konkrétní použitý postup:

Vytvořím msi balíček z české distribuce

AdbeRdr930_cs_CZ.exe -nos_o"Reader9" -nos_ne
- v adresáři s exe distribucí vytvoří podadresář Reader9 s msi balíčkem

Vytvořím Administrative Install Point
msiexec /a AcroRead.msi
- zeptá se mě na to kde AIP vytvořit, zadám c:\ar\ (původně tam je nabídnut první síťový disk a pokud se cestu pokusím změnit přes tlačítko procházet, tak instalace hned tady končí chybou)

Do adresáře c:\ar\ nahraju všechny transformace tj.
AdbeRdrUpd932_all_incr.msp
AdbeRdrUpd933_all_incr.msp
AdbeRdrUpd934_all_incr.msp

... a zůstanu v adresáři c:\ar\ a tam spustím postupně transformace:

msiexec /a AcroRead.msi /p AdbeRdrUpd932_all_incr.msp
msiexec /a AcroRead.msi /p AdbeRdrUpd933_all_incr.msp
msiexec /a AcroRead.msi /p AdbeRdrUpd934_all_incr.msp

update na 932 - projde bez chyby, ale když se hned po provedení aktualizace spustím z AIP ručně balíček AcroRead.msi, dostanu chybovou hlášku "Při používání transformací došlo k chybě. Zkontrolujte platnost zadaných cest".

update na 933 - uprostřed transformace je chyba viz příloha a na http://kb2.adobe.com/cps/853/cpsid_85367.html návod k opravě, Budiž, JSBytecodewin.bin nahradím nově staženým.

update na 934 - aktualizace projde bez chyby a měl by vzniknout AIP s AdobeReader 9.3.4, odkud je dál možné instalovat AR 9.3.4 přes GPO. Jenže po spuštění takto vytvořené verze 9.3.4 (spustím z AIP ručně balíček AcroRead.msi) dostanu už známou chybovou hlášku "Při používání transformací došlo k chybě. Zkontrolujte platnost zadaných cest".

Testoval jsem to jak na W7, tak na XP Prof se stejným výsledkem. Zkoušel jsem i variantu, kdy transformační soubory byly v jiném adresáři
X:\Produkty\Adobe>msiexec /a c:\AR\AcroRead.msi /p AdbeRdrUpd934_all_incr.msp
opět bezúspěšně. A pokud celou akci provedu na prvním síťovém disku, který je při vytváření AIP nabídnut, tak to končí opět stejně špatně.

Je v tom postupu někde chyba nebo má v tom skutečně chybu Adobe? Nebo MS, jak v některých místech bylo tvrzeno? Odkazů na uvedenou chybu je dost, ale skutečné řešení se mi nepodařilo najít. Chyba se týká pouze východoevropských mutací.

Díky předem za cestu jak z toho ven.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny