Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Creative Sound Blaster XFI xtreme music PCI nepřehrává hudbu v 5+1 módu,hry ano.Prosím pomozte.

Zdravím všechny přítomné.Nejsem v počítačích lama ale s tímhle si už opravdu nevím rady.Mám výše uvedenou zvukovku asi dva roky.Provozoval jsem ji na WIN XP až nedávno jsem přešel na WIN 7.
Na wim XP hrála zvukovka bez problémů při přehrávání ve winampu,WMP,Media player clasic a já nevím už v jakých možných přehrávačích.Nakonec jsem zůstal u MPC který je součástí balíku CCCP a přehrávače Winamp.Důležité je to že hrála do VŠECH reprobeden včetně subwoferu.Reproduktory mám starší GENIUSY home theater 5+1.
Problém je v tom že při přehrávání hudby pod WIN 7 hrají pouze dva přední reproduktory nezávisle na přehrávači v jakém to pouštím.Používám stále Winamp a MPC.Stáhnul jsem si i přehrávač od creativu ale taky bezůspěšně.Nejlepší na tom je to že pokud spustím jakoukoli hru která podporuje 5+1 (momentálně hraji mafii 2) hraje zvuk do všech beden a subwofer nádherně basuje.Při přehrávání hudby bohužel zase jen ty dvy přední.
Stáhnul jsem si posledni drivery z webu výrobce ale změna žádná.Nastavení konzole mám tak jako jsem nastavoval vždycky,zaškrtnutý subwofer a nastavenou dělící frekvenci.Když reproduktory testuji klikáním na každý jednotlivý,všechny kanály jedou.Jen muziku to přehrává pouze do dvou.Setkali jste se s tímhle někdo?Prosím o radu.S pozdravem Tomáš.

Předmět Autor Datum
pokud spustím jakoukoli hru která podporuje 5+1 (momentálně hraji mafii 2) hraje zvuk do všech beden… nový
Joseph 03.10.2010 15:43
Joseph
Tohle Sound Blázen se standardními drivery neumí. Rozšíření se dá zapnout až v extended nastavení -… poslední
mif 03.10.2010 15:47
mif

pokud spustím jakoukoli hru která podporuje 5+1 (momentálně hraji mafii 2) hraje zvuk do všech beden a subwofer nádherně basuje.Při přehrávání hudby bohužel zase jen ty dvy přední.

Myslím že v otázke si aj dal odpoveď. Ty máš nejakú hudbu ktorá bola nahratá v systéme 5+1 ???? Odkiaľ ?????

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru