Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB kabel-jako anténa?

Dobrý den, měl bych jednu otázku k prodlužovacím USB kabelům (např. pro flash, atd). Zajímalo by mne, jestli tyto prodlužovací kabely bývají stíněné nebo ne?
Jde mi totiž o to, zdali muže fungovat jako anténa pro zesílení signálu. Mám teď zapůjčený 3G mobilní internet Vodafone a zkouším ho také v lokalitě, kde technologie 3G není (pouze EDGE). Navíc dle technika Vodafone tam je i špatné pokrytí (kvůli lesům). Zajímavé je, že mobilní telefon s kartou Vodafone, tam funguje výborně (plný signál-telefonování bez problémů). Bohužel, internet tam funguje mizerně (buď se nelze připojit vůbec nebo připojení do 2 minut spadne). Říkali mi ale, že by mohlo pomoci připojit 3G modem přes prodlužovací USB, že prý bude fungovat jako anténa. Mě ale napadlo, že pokud jsou USB kabely stíněné, pak budou před těmito ruchy chráněny = nebudou fungovat jako anténa. Jsou tedy USB prodluž. kabely stíněné? Jak je poznat (pokud jsou jen některé). Díky.
P.S. Ještě doplňující otázka - pokud by ten kabel fungoval jako anténa, bude platit: delší kabel = lepší anténa(signál)?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny