Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Programy nelze otevřít

polopatisticky: nainštaluješ si program ( napriklad na C niekde ako hovoríš ty ) vačšinou pri inštalácii má pre teba inštalácia rozne zaškrtávacie okienka a medzi nimi napríklad či chceš zástupcu na ploche - to je to cez čo ty nemôžeš otvoriť program.

TENTO ZASTUPCA FUNGUJE ASI TAKTO: keď nainštaluješ program má vo svojej zložke rozne súbory pre fungovanie, a potom samotnú spúštaciu ikonu(dvojklikom na nu sa otvara program) - vyzerá rovnako ako zástupca. Ten zástupca existuje preto, aby si nemusela chodiť pred každým spustením programu do adresára kde máš program nainštalovaný. Preto máš ZASTUPCU ( napriklad ako ty na ploche ).Funguje rovnako ako spustacia ikona vyzerá rovnako len za nim nemusis chodit nieviem kde, ale máš ho vždy poruke ( na ploche napr. )

AK CELU ZLOZKU S PROGRAMOM PRESUNIES INAM, TAK ZASTUPCA PROGRAM STALE HLADA TAM KDE BOL POVODNE NAINSTALOVANY. preto je myslím niekoľko možností ako riešit toto:

1. Ak klikneš na zástupcu a chce aby si zadala cestu k programu tak proste zájdi do zložky kde si program presunula a potvrď mu to ( odteraz by mal hladat program tam )
2.Zmaž nefunkčných zastupcov. a vytvor si nových zo zložkiek kde máš programy teraz.
3. to ostatné čo tu bolo

sorry ak som nejaký faktor prehliadol - tak ma opravte:D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny