Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dlouho používám XXClone a jsem hodně spokojen: xxclone
Fuente 11.10.2010 07:53
Fuente
a jak je to s tím když chci obsah jednoho disku, který mám na starém počítači, přenést na úplně nový…
kkl 11.10.2010 12:09
kkl
A nešel by přenést jen ten sw? Zkopírovat složku, pokud to má nějaké záznamy v registru tak vyexport… nový
JoDiK 11.10.2010 12:49
JoDiK
Takovouhle situaci už jsem řešil několikrát, zatím úspěšně. Jak píše JoDiK, zkopírovat co se dá, vyt… poslední
jirka44 11.10.2010 13:14
jirka44

a jak je to s tím když chci obsah jednoho disku, který mám na starém počítači, přenést na úplně nový počítač novější hardwarové konfigurace.

Jde mi o to, že ve firmě máme software na seřizování svítidel, bohužel nemáme instalaci a ta firma co to dodávala je už zaniklá.

jak to přenést?

A nešel by přenést jen ten sw?
Zkopírovat složku, pokud to má nějaké záznamy v registru tak vyexportovat a jestli si to přidalo nějaké knihovny dll do windows/system, tak to snad napíše při spuštění, co tomu chybí....

Takovouhle situaci už jsem řešil několikrát, zatím úspěšně. Jak píše JoDiK, zkopírovat co se dá, vytáhnout klíče z registru a potom postupně vyzobat všechny chybějící .dll z adresáře system32. Ono to obvykle při pokusu o spuštění hodí hlášku "chybí soubor blabla.dll", chce to jen trochu trpělivosti....
Co se týká přenosu XP OEM, tak pokud se jedná jenom o jiný (nový) disk, tak to aktivaci nechce, ale pokud se vymění všechno HW, tak to samozřejmě aktivovat chce. Jenom registrační číslo AVASTU je někde mimo klonovanou oblast, to se nepřenese nikdy (ale ono je v tomto případě fuk, že...). Pak jsem se ještě setkal s programem, který byl vázaný na MAC síťovky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru