Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Linksys WRT54GL - multicast a IGMP

Viděl bych zásadní problém v tom, že se snažíš analyzovat/emulovat IP provoz "neznámého" zařízení, a přitom o sítích prakticky nic nevíš - promiň, ale to se takto fakt nedá.

Ohledně DD-WRT - je to přesně jak jsem psal v příspěvku výše - chtít po něm routovat stabilní tok dat v multicastu, na zařízení s cca 200MHz Broadcom CPU a limitním objemem RAM, to není zrovna ideální. To není "závada" DD-WRT, to je opravdu problém "malého" routeru. A DD-WRT je v tom opravdu nevinně, nikdy se mi nestalo, že by si něco "nepamatoval", to spíše se některé věci dají řešit na dvou místech, ale to je pochopitelná úlitba možnostem a schopnostem daného firmware.

Jak už jsem napsal: bridge (anebo místo switche zapojit Hub), očuchat, co teče z/do STB a podle toho se zařídit. Třeba zjistíš, že to STB jede úplně v jiné IP síti (pouhý předpoklad).

TV karta neřeší problém, jednalo by se o digitalizaci analogového signálu, který vznikl zase z digitálního signálu, tj. několikanásobná konverze s nutnou ztrátou datových informací.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny