Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Linksys WRT54GL - multicast a IGMP

Máš pravdu, že o nich nic nevím. Zatím jsem to nepotřeboval a přesto jsem podle nějakého návodu zprovoznil alespoň to, že to přes VLC jede. Takže pokud by mně někdo řekl anebo jsem si někde mohl přečíst jak udělat tohle, tak to taky snad nějak zvládnu. Co mám teda podle tebe dělat? Já to potřebuju udělat a někde se zeptat musím. Nikdo to za mě neudělá. Neberu nijak blbě to, že o tom nic nevím. To je prostě fakt.

DDWRT- já vím, že ten router má 200MHz, ale FW na něj vydávají, tak by tam mohli napsat, že to pojede jako šnek anebo že to není vhodný. Klidně si koupím jinej (chci dát zpět originální, ale bojím se do toho teď drbat, protože to dělá fakt samo co chce a zítra si potřebuju něco nahrát). Uvažoval jsem už o Netgear 3700 (jenže jsem pak našel test, kde vyšel hodně špatně, byl pomalej), ale zatím je to zbytečný, když TV jede i přes můj starej. Tobě se to asi nestává, protože nemáš ten router co já...nemám důvod tady kecat.

Na mě musíš pomalej. Moc přeskakuješ (vynecháváš). Prvně jsi psal o síťovce do switche. Tu jsem tam už dal a o bridgi nebo hubu jsi nic neříkal. Napiš mně tedy co mám udělat a já to udělám. Jen bych radši volil levnější cestu. No a pak bych ještě aspoň potřeboval vědět co a jak zapojit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny