Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Naprogramovaní webu - PLEASE

Vid vyssie tam ti niekto pisal ICQ.
Inac takto: toto co chces neni jednoduche ak tam ma fungovat aj nejake pridavanie clankov dynamicky atd tak to chce databazu (jaky/kde mas server?) a naprogramovat to v PHP ked by to malo byt dokonale aj s nejakym interface na zadavanie novych clankov a sprav, aj so strankovanim, mas tam aj anketu, nejake online vysledky, apod (kto to bude updatovat a jak?), atd, tak to moze byt robota aj na mesiace.

Ked by to malo byt len jednoduche ze by si clanky pridaval len rucne a nebola by tam ziadna anketa ani ziadne dynamicky sa meniace veci, tak by sa to dalo v akomkolvek HTML editore a ulozit ako html. Kazdu zmenu stranky (novy clanok atd) by si ale musel nanovo zmenit to v tom editore, ulozit a komplet stranku nanovo skopirovat na server.
Porovnanie HTML editorov napr. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_HTML_ed itors mozes skusit niektore free, napr. aj nieco od mrkvosoftu apod.
Jednoducha stranka sa da dokonca urobit aj vo Worde a ulozit ako HTML, vyleze z toho ale dost sracka a nemal by si tam ziadne ovladacie prvky, word neodporucam. Ale da sa pouzit ako nudzovka na jednoduchy staticky (bez nejakeho zloziteho ovladania) web.

P.S. dalsia moznost je pouzit nejaky hotovy redakcny system v PHP (su aj nejake zdarma tusim), a upravit si ho mierne podla svojich predstav. V tom pripade si ale nemozes vymyslat funkcionalitu jak ta napadne ale mas len to co ponuka ten system.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny