Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nelze příjmat zprávy

Mám NB Acer TM 2413LMi anelze příjmat poštu přes Microsoft outlook. Stále to po mě požaduje heslo a když ho zadám (správně) tak mi to hlásí že
Úkol pop3.quick.cz - přijímání ohlásil chybu (0x800CCC92): E-mailový server odmítl vaše přihlášení. Ověřte své uživatelské jméno a heslo ve vlastnostech účtu. Klepněte v nabídce Nástroje na příkaz E-mailové účty. Odpověď serveru: -ERR Missing argument"

Ale odesílání zpráv mi funguje normálně. Když v nastavení účtu zadám heslo a zaškrtnu aby si ho zapamatoval, tak mi po uzavření MO heslo zmizí.Mám doma i stolní počítač a tam vše funguje normálně.Nastavení mám úplně stejné.
V Opeře mi vše funguje taky příjem i odesílání.Outlok express mi nejde spustit vůbec.Hlásí mi to že nejde otevřít uložiště zpráv. Po odklepnutíOK mi to zase hlásí,že není možné inicializovat knihovnu MSOE.DLL
Když jsem chtěl OE hodit do koše, tak to nešlo z důvodu že je používán jiným programem, ale já nevím kterým. Pokud by mi chtěl někdo poradit a nechtěl se dlouze rozepisovat, tak mi zde může nechat č.telefonu já mu zavolám. Nebo na valentacheb@quick.cz Díky.

[mod]Změna kategorie Chyby -> Software (host)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tady mas obrazkovy navod, jak nastavit Outlook pro Quick: show.aspx poslední
Jan Fiala 29.03.2006 13:39
Jan Fiala

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru