Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem režim spánku - problém

Mám WIN 7 64bit. Když dám režim spánku, počítač se vpořádku uvede do tohoto režimu. Když ho chci spustit a zapnu tlačítko spouštění PC objeví se přihlašovací obrazovka s moji ikonou. Po kliknutí na ni se počítač dostane do fáze kdy na obrazovce je vítejte a netočící se kursor. Dál se již nic neděje a disk neproblikává. PC na nic nereaguje. Po tvrdém restartu počítač naběhne ale velmi pomalu a je obsazené pouze cca 500Mb RAM a všechno je velmi spomalené. Až po normálním restartu je vše vpořádku a obsazená je cca 1600Mb RAM ( nevím jestli to něco značí ). Děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
zruš režim spánku, smaž hiberfile.sys, dej kontrolu disku (bude asi potřeba restart), můžeš pak i de…
lední brtník 19.10.2010 20:29
lední brtník
spanok vo Win7/vista je standby, nie hibernate (ano je to klasicky MS bordel jak furt :)
MM.. 19.10.2010 20:39
MM..
Ked to nejde tak to nepouzivaj, bud mas nejake blbe ovladace k niektoremu HW (alebo si nenainstalova… poslední
MM.. 19.10.2010 20:41
MM..

Ked to nejde tak to nepouzivaj, bud mas nejake blbe ovladace k niektoremu HW (alebo si nenainstaloval ziadne) alebo mas problem s BIOSom dosky (hlavne u starsich dosiek ktore nepoznaju W7 to moze byt problem).

Ked nejde sleep a nepomozu spravne aktualne ovladace tak pouzivaj hibernaciu, ovl.panely - energia - u aktualneho profilu rozsirene nastavenia tam si vypni "hybridny rezim" a budes mat aj moznost hibernacie v "Start-vypnut".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru