Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak získat licenční kód pro windows? Formát notebooku?

Zdravim Vás pánové specialisti pro PC :-)

Mám prosbičku o radu.
1, Mám notebook, který již na spodní straně má sedřený štítek s licenčním kódem pro windows Vista. Dá se přes nějaký program nebo vyloženě oficiální žádostí u Microsoftu získat tento licenční kód pro windows v notebooku? Je to originální software, který byl již nainstalovaný při koupi notebooku a já nemohu doma již najít žádné Recovery CD a štítek je již nečitelný.

2, Potřebuji zformátovat tento notebook ASUS X58LE jelikož mám důvodnou obavu o to, že je notebook zavirovaný. Jak ho mám naformátovat abych neztratil Windowsi, když k nim nemohu najít žádné recovery CD?? Popřípadně kde najít nějakou zálohu v notebooku, kterou bych mohl vypálit na CD před formátovánim notebooku a následným znovu nainstalováním softwaru?

Jsem uživatelem notebooku, který neni odborně znalý v této problematice tak Vás moc prosím o rady, které pochopím. Předem moc děkuji za každou radu či informaci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
stáhni si prográmek KeyFinder a on ti to řekne
qwe 19.10.2010 21:59
qwe
Děkuji moc za radu stal se mi stejný problém, product key byl nečitelný a velice mi tento chytrý pro… poslední
Windows 7 06.03.2012 19:44
Windows 7
Pánové děkuji za rady. Notebook je opraven přes recovery jak jste mi poradili přes klávesu F9 při sp…
Quasimodo 20.10.2010 09:03
Quasimodo
i ja mam stejny problem pokud si nas něj přišel proim nutně mě kontaktuj na skype (sallgos,icq:45953… nový
tuc 19.01.2012 10:18
tuc

Pánové děkuji za rady. Notebook je opraven přes recovery jak jste mi poradili přes klávesu F9 při spouštění. Teď mám jiný problém :-) Nemohu nějak spojit notebook s bezdrátovým routerem Belkin G Wireless router. Při připojení k sítí to chce po mě pin. Ten je na spodku toho zařízení na štítku. Po zadání mě to stejně nepustí dál. Netušim kde zase dělám chybu :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru