Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kompletní ochrana PC

ještě tu připojím jak to vypadá v praxi: http://pc.poradna.net/q/view/561833-spustit-pruzku mnika-jako-ucet-administrator?page=r561885#r561885

co používám za programy? codestuff starter, když jsem moc zvědavý tak process explorer, případně log z hijackthis, a bezpečný browser (někdo chrome nebo operu, to je fuk). občas mozek, a pokud možno bezpečně nastavené windows. (default předvolby od ms jsou naprostá stupidita)

co nepoužívám: žádný antivir, antispyware, antiadware, antičističe registrů. jsou k ničemu, protože žádnou havěť nevedu. přitom když člověk běžně potřebuje ověřit jestli nemá běžný program poněkud "spy" choutky, tyto programy nic nezjistí.
ale stejně tak nefunguje například vychvalovaný comodo firewall, protože má default výjimky pro veškeré .exe od microsoftu z adresáře system32. takže proč bych si instaloval zbytečný odpad?
stejně tak nepovoluju žádné aplikaci od ms, aby sama lezla na net, protože ms místo bezpečných aplikací i nativních součástí windows raději řeší, jak zase změnit ovládání aby to bylo jinak a jinde než v minulé verzi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny