Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spravna volba notebooku

Silne reproduktory nie su v ziadnom, neviem jak by tam mali zabudovat reproduktor pol metra x 3 metre? :) Reproduktory su ale dostatocne na to aby vydavali dostatocny hluk, v kazdom notebooku.
Display - kvalitny? Displaye v NB su snad vsetky TN (najnekvalitnejsie) panely, takze kvalitny nebude nikdy. Dostacujuci ale bude. Rozhodni sa ci matny alebo leskly, podla mna matny je lepsi ale kazdy ma ine priority. Rozlisenie bude asi u tej velkosti displaya u vsetkych modelov stejne.

Vseobecne na to co chces ti staci akykolvek (ked chces HP tak HP) s intel CPU (i3 alebo i5 alebo starsi Core2Duo) s intel chipsetom, s integrovanou intel grafikou. Hry nehras takze takato kombinacia (integrovana grafika) ti prinesie najmensie zohrievanie a z toho vyplyva aj relativne dobra vydrz.

Ostatne veci (bluetooth, citacka, atd) zavisia od modelu, neni to problem len si to pri vyberani konkretneho modelu v tvojom oblubenom obchode musis kontrolovat ci to ten model ma.

K tomu tvojmu terajsiemu fujitsu siemes - vlez si do ovladacie panely - energia, a skontroluj si ze mas profil na "prenosny pocitac" (ak mas XP) alebo "vyvazeny" (ak mas vista alebo Win7). Vtedy sa CPU spomali ked nic nerobis = setri to a nehreje.
Druha vec je ze ak mas ten Windows zavireny tak tie viry vytazuju CPU a zohrievaju a nic to nevydrzi. Ak to mas zavirene tak stejny problem budes mat s akymkolvek notebookom. Odporucam scan pomocou superantispyware - vid sekcia Clanky vpravo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny