Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wi-fi pada internet

Dobry den,potřeboval bych poradit ohledě domácí sítě wi-fi.Mám doma router ZCOMAX WA-2204A-TX.Dva roky vse v naprostem poradku fungovalo,až teď mám několika sekundové výpadky internetu.Myslel jsem si,že je to způsobeno tím,že má soused nastaveny stejny kanál jako my.Tudíž jsem se obrátil na svého providera a ten mi změnil kanál na jeden co byl volný.Ovšem problémy nepřestaly. Počítač se od sítě neodpojí, ale třeba na 5-10 sec. nejde internet.Nevíte čím by to mohlo být?Updatoval jsem i síťovou kartu ATHEROS AR5007EG novými drivery,ale stejně nic. Používám systém Windows 7(32bit).
Děkuji vám za rady.Kdybyste potřebovali něaké doplňující info stačí říct

Předmět Autor Datum
2204 sa spravaju obcas nevyspytatelne, idealne skusit ine ap.
fleg 22.10.2010 20:17
fleg
takze koupit novy router?
Sudden 22.10.2010 20:22
Sudden
Skor zapozicat. Ja predavam black boxy, co su vlastne Zcomaxy bez nalepky Zcomax uz asi 2 roky a pre…
fleg 22.10.2010 20:45
fleg
Dekuji za radu.Reknu providerovi at mi da jiny router tedy. poslední
Sudden 22.10.2010 20:48
Sudden

Skor zapozicat. Ja predavam black boxy, co su vlastne Zcomaxy bez nalepky Zcomax uz asi 2 roky a predal som asi 300ks. Bohuzial za posledny rok som uz zachytil asi 5 masin, ktore sa spravali velmi divne. Proste idu idu a potom im drbne a zrazu nechcu ist. A potom zase idu. Preto dopredam zasoby a uz ich asi nebudem ani dalej odporucat. Nemam rad taketo haluze a mam pocit, ze sikmooki zase setrili na materialy a odrbali nieco na suciastkach, pretoze starsie serie taketo neduhy nemali.
Prave testujem nejake TP-linky, mozno bude casom nejaka recenzia na poradni, zatial to vyzera nadejnejsie ako black boxy za podobnu cenu, akurat nevedia wisp mod a bridge.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru